Evenimente culturale Intersecții Nr. 227

BOOKerini. Târg Internațional de Carte pentru Copii

Reach content for Google search „bookerini”, „targ de carte pentru copii”, „carti pentru copii”Mă numesc Curaj și sunt nerăbdător să facem cunoștință la o nouă ediție BOOKerini. Târg Internațional de Carte pentru Copii, între 1-22 decembrie 2021, la Seneca AntiCafe. Sunt și foarte fericit pentru că o să vă întâmpin cu o expoziție interactivă cum n-ați mai întâlnit.

Îi aștept pe copii să adune frânturi de curaj și să se înscrie la multe provocări, timp în care le voi face cunoscute toate numele pe care le port sub pelerină. Iar ei vor înțelege si mai bine de ce e atât de important să fie curajoși. Și pentru că știu că și voi vă luați curajul din povești, v-am pregătit tuturor și o surpriză de Moș Nicolae – o sesiune online de storytelling cu invitata internationala a acestei ediții, Sharon Jacksties, ambasadoare a Federației Europene de Storytelling, cu o experiență de peste 30 de ani în storytelling.

În cadrul expoziției veți vedea câteva portrete pe care mi le-au făcut ilustratorii invitați la Bookerini. Ca la fiecare ediție, copiii vor fi așteptați la sesiuni de live drawing, ateliere de ilustrație, ateliere de storytelling și lecturi cu artiștii și scriitorii care vor veni să mă viziteze.

O să-i aștept pe toți ca o gazdă bună, pentru că deja mă simt acasă la Seneca Anticafe. Și dacă sunteți de acord cu mine că Acasă e locul unde îți sunt cărțile, înseamnă că o să vă încânte și următoarea veste.

Vor fi reduceri de târg la cele mai frumoase cărți despre Curaj. Din fericire, vor participa foarte multe edituri: Arthur, All, Cartea Copiilor, Frontiera, Cartemma, Corint Junior, Curtea Veche, Nemi, Polirom Junior, Portocala Albastră, Signatura, Univers, Vellant, Vlad și Cartea cu Genius. Să vă spun și despre ploaia de cărți din cadrul expoziției? Mai bine s-o vedeți cu ochii voștri.

 

Mă numesc Curaj și-i invit pe cititorii mici și mari la Seneca Anticafe la o întâlnire cu poveștile mele preferate!

Expoziția semnalează începerea proiectului multianual Mă Numesc Curaj, derulat de Asociația Câte-n lună și-n mansardă și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (@AFCN)

Intrarea este GRATUITĂ, dar se va realiza pe baza în baza prezentării la intrare a Certificatului Verde.

Donează

Despre autor

Literomania

Platformă literară independentă.

Scrie un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.