Concurs Nr. 200

Citește cu voce tare! Literomania 200

Reach content for Google search „Citeste cu voce tare”, „concurs”, „Literomania”Știm, este foarte greu de răspuns, aproape imposibil, când cineva te întreabă care este cartea ta preferată. Cea pe care ai (re)citit-o de nenumărate ori, cea care te-a însoțit în momentele plăcute și neplăcute ale vieții, cea la care te-ai întors ca la un prieten pe care de-abia aștepți să-l revezi. Și da, acea carte pe care ai lua-o cu tine pe o insulă pustie.

Mulți ar fi tentați, pe bună dreptate, să numească mai multe cărți. Cum să te oprești doar la una?

Și, totuși, haideți să ne oprim la o singură carte, iar din această carte să selectăm o singură pagină, dacă este de proză, sau câteva poeme, dacă este de poezie. Citiți cu voce tare, în fața unei camere de luat vederi, fie ea de la telefon sau de la laptop. Veți da astfel glas și chip cărții voastre preferate și poate îi veți convinge și pe alții să o citească.

Pe scurt, Literomania – care a ajuns, cu ajutorul vostru, al cititorilor fideli, la numărul 200 – vă invită la o campanie de promovare a lecturii: „Citește cu voce tare!” (#CitesteCuVoceTare).

Nu ezita și trimite-ne pe adresa de mail (literomania2017@gmail.com; poți folosi cu încredere https://wetransfer.com/) videoclipul în care citești (nu mai lung de 3 minute!) și noi îl vom posta pe pagina noastră de Facebook și pe canalul de You Tube.

Bineînțeles, există și câteva reguli de participare:

  1. Cartea din care citiți să fie una de proză sau poezie;
  2. Videoclipul să nu fie mai lung de 3 minute;
  3. Abonează-te/ dă like paginilor Literomania de:

Facebook  (https://www.facebook.com/com.literomania)

Instagram (https://www.instagram.com/literomania/)

Youtube (https://www.youtube.com/channel/UCKYVcpN3f9EcfYtQ7VNS4xw)

Dacă ne trimiți videoclipul și vei ține cont de regulile de participare, noi vom avea grijă să te faci văzut și auzit pe pagina noastră de Facebook și pe canalul de You Tube.

Mai mult, în fiecare săptămână (timp de trei săptămâni), poți câștiga, dacă vei fi selectat de random.org, volumul „Nume de cod: Flash fiction. Antologie Literomania de proză scurtă” (coordonatori Adina Dinițoiu și Raul Popescu, Editura Paralela 45, 2019).

Vă așteptăm, așadar, să ne vedem și să ne auzim la „Citește cu voce tare!” pe Literomania!

Susține Literomania

carturesti.ro

Despre autor

Literomania

Platformă literară independentă.

Scrie un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.