Evenimente culturale Intersecții Nr. 192

Librăria unde schimbi lumea

Pe 27 februarie se lansează oficial librăria online Seneca, „librăria unde schimbi lumea. Seneca Anticafe este prima librărie responsabilă social din București, care nu își calculează profitul în bancnote, ci în acțiuni sustenabile. În fiecare lună, cărțile vândute se transformă în fapte bune: alimente pentru sute de bunici singuri. 

Pe shop.senecanticafe.ro, cărțile sunt selectate cu grijă și, cumpărându-le, nu puteți face decât alegeri potrivite! Credem într-o lume mai bună – întemeiată pe magia cărților – și, împreună, vom avea puterea de a convinge mai mulți oameni să citească și, în acest fel, să ajute mai mulți bunici. Aici îi puteți vedea pe bunicii pe care i-am ajutat în lockdown și care ne-au devenit, între timp, o datorie. Iar aici puteți urmări în cifre acțiunile pe care le întreprindem în fiecare lună. Cărți și alimente devin la fel de importante pentru misiunea socială pe care ne-o asumăm – spun cei de la Seneca.

Ce ar trebui să faceți dacă ați alege să ne fiți aproape? Dați vestea lansării librăriei online (shop.senecanticafe.ro) mai departe pe Social Media.

Dacă 10 persoane din comunitatea dumneavoastră ar achiziționa cărți de la noi, am putea asigura masa zilnică pentru 1 bunic timp de o lună. 

Dacă doriți să faceți parte și offline din poveste, vă așteptăm cu drag pe 27 februarie la „cortul magic”, unde vom transforma împreună cărțile în pachete pentru bunici – mai anunță cei de la Seneca.

Sumar Literomania nr. 192

Susține Literomania

Despre autor

Literomania

Literomania

Platformă literară independentă.

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: