Concurs Nr. 201

Citește cu voce tare!

Reach content for Google search „#CitesteCuVoceTare”, „citeste cu voce tare”, „literomania”Campania Literomania de promovare a lecturii #CitesteCuVoceTare continuă!

Le mulțumim tuturor celor care ne-au trimis videoclipuri și așteptăm în continuare cu mare interes videoclipurile voastre cu lecturi din cărțile preferate. Puteți viziona videoclipurile primite până acum aici, pe pagina #CitesteCuVoceTare sau pe canalul YouTube Literomania.

Mai mult, în fiecare săptămână (timp de trei săptămâni), poți câștiga, dacă vei fi selectat de random.org, volumul „Nume de cod: Flash fiction. Antologie Literomania de proză scurtă” (coordonatori Adina Dinițoiu și Raul Popescu, Editura Paralela 45, 2019).

În această săptămână, câștigătoarea volumului Literomania de proză scurtă este Adriana Ruță Neagoe, cu citește din volumul „Sânii verzi” de Florin Iaru.


🎬 Nu ezita și trimite-ne pe adresa de mail (literomania2017@gmail.com; poți folosi cu încredere wetransfer) videoclipul în care citești și noi îl vom posta pe Literomania, la rubrica „Citește cu voce tare!”.

Reguli de participare:

1. Cartea din care citiți să fie una de proză sau poezie;
2. Videoclipul să fie de aproximativ 3 minute;
3. Abonează-te/ dă like paginilor Literomania de:

Susține Literomania

Despre autor

Literomania

Platformă literară independentă.

Scrie un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.